9th International Conference on Management

A 2012. és 2015. évek után, 2019. június 13-14-én ismét Gödöllő lesz az International Conference on Management (ICoM) angol nyelvű nemzetközi konferenciasorozat helyszíne. A már kilencedik alkalommal megrendezett ICoM házigazdája a SZIE Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara, mely tudományos konferencián európai, ázsiai, afrikai és amerikai szakemberek vitathatják meg menedzsment témájú kutatásaik legújabb eredményeit.

Az idei konferencia plenáris előadói között olyan hazai és nemzetközi kiválóságok foglalnak helyet, mint például Prof. Dr. Bakacsi Gyula, a  Budapesti Gazdasági Egyetem kutató professzora, az MTA IX. osztály Gazdálkodástudományi Bizottságának elnöke; Prof. Dr. Balaton Károly, a Miskolci Egyetem professzora, a Vállalkozáselmélet és Gyakorlat Doktori Iskola vezetője; Veresné Prof. Dr. Somosi Mariann, a Miskolci Egyetem dékánja; Prof. Dr. Elena Horská, a Slovak University of Agriculture in Nitra  dékánja; Prof. Dr. Koltai Tamás, a Budapesti Műszaki Egyetem dékánja és a Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskola vezetője; továbbá Prof. Dr. Szerb László, a Pécsi Tudományegyetem intézetigazgató professzora, az MTA IX. osztály GMB elnökhelyettese.

A konferencia 2019. június 13-14. között kerül megrendezésre a Szent István Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának szervezésében.

A konferenciára március 31-ig várják a regisztrációkat. További részletek a konferencia honlapján olvashatók: http://icom2019.gtk.szie.hu/en 

A konferenciára szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket!

9th International Conference on Management