OTDT Roska Tamás tudományos előadás pályázat

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) a felsőoktatás különböző képzési szintjein történő tehetséggondozó, tudományos kutatói tevékenység folyamatosságának támogatása és perspektíváinak felmutatása, a tehetség elismerése és a fiatal kutatói teljesítmények megismertetése, valamint Roska Tamás tudományterületeket összekapcsoló, nemzetközileg elismert kutatói életműve előtti tiszteletadás céljából életre hívta a Roska Tamás tudományos előadások intézményét.

Az OTDT felhívja a doktorjelölteket, fiatal doktorokat, hogy színvonalas pályamunkákkal nevezzenek a XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencián tartandó Roska Tamás Tudományos Előadás megtartására. Az OTDT egyidejűleg arra kéri a doktori iskolák, a Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) és a Pro Scientia Aranyérmesek Társasága (PSAT) vezetőit, ösztönözzék a pályázat beadására és ajánlják a legkiválóbb fiatal tudósjelölteket a Roska Tamás Doktorandusz előadás pályázat beadására.

A pályázatokat a http://www.otdk.hu honlapon található elektronikus felületen kell benyújtani. A jelentkezési periódus: 2018. augusztus 20-tól 2018. szeptember 30-ig tart.

A pályázat alapító okiratát és a részletes felhívást a mellékelt dokumentumok között olvashatják.

magyar
Határidő: 
vasárnap, 2018, szeptember 30 - 16:00
Kiíró: 
Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT)
CsatolmányMéret
PDF ikon Alapító okirat166.57 KB
PDF ikon Pályázati felhívás247.58 KB